March 23, 2011

Perkhidmatan Dobi


Alhamdulillah, setelah sekian lama dalam bulan March, baru kali ini berkesempatan update blog. Buat kali pertama juga aku bercerita berkenaan dobi. Sudah bersedia untuk membuat pendedahan. cewah........hihi=p

Khas untuk penduduk Felda Lok Heng, idea untuk membuka kedai dobi tercetus kerana pada masa itu belum wujud sebarang dobi kat lokhengelez ni. Ramai yg tanya, mana dapat idea. Itulah jawapannya. Dan dengan izinNYA secara rasmi pada 19 Januari 2011, aku dengan sendiri melancarkan DOBI QASEH SUCI. 

ALHAMDULILLAH......Thanks you ALLAH

Kat mana kedai nye, cik kak ?? 
Dalam kedai ada kedai, sebenarnya kedai dobi qaseh suci ni terletak di dalam 
kedai runcit hanismad. 


** perkhidmatan apa ???
setakat ini rating yg paling favourite adalah servis cuci cuci toto. Selain itu, servis cuci comforter, karpit lembut, cucian normal (basuh & lipat) untuk pakaian, skirting dan bergantung kpd permintaan.

cucian normal  >>  2.50 /kg
jeans, tuala      >>  3.00 /kg
skirting, langsir >>  3.00 /kg
comforter        >>   4.00 /kg
carpet lembut  >>   10.00 /helai
toto              >>   10.00 /helai


sekiranya ada pertanyaan atau cadangan atau aduan, boleh call atau emel di : su_zafaran@yahoo.com.my. Kedatangan anda amat dialu-alukan, jemputlah hantar apa2 yg boleh kami basuh. Harga murah kan....

Terima kasih kpd seluruh ahli keluargaku, yg tidak jemu menyokong. Terutama kepada bonda,i know mum, u're happy for this. To yayah nisa abang n adik...hehe=p u'll slalu jd pelakon tambahan. Thanks from deep in my heart!! sayangggggg semuanya. Terima kasih jg pada orang2 blok ku, "BLOK 16" yg sntiasa menyokong. To person who i called "zal" terima kasih ukhti. InshaALLAH.....diri ini akan cuba yang terbaik. 

Jazakallah Khairan  









5 comments:

lamanperjuangan said...

Tahniah dah jadi usahawan. Permulaan yang baik. teruskan usaha dan sesekali mengalah jika ada rintangan kerana ia akan menjadikan diri kita lebih dewasa dan cekal dalam mengharungi apa jua cabaran yang mendatang.

anak nelayan said...

Terima Kasih cikgu.
InshaALLAH....akan cuba yg terbaik !
usaha usaha semangat!!!!

♥ nanurinos ♥ said...

yeah..sy akan terus menjadi pasangan anda sampai bebile okeh!hehe

anak nelayan said...

yayah .... hmmmm...:D thanks, thanks 4 everything! more than that.......
May ALLAH bless us.

tigaputri said...

boleh turunkan ilmu business kt akak....hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...